手机版 | 登陆 | 注册 | 留言 | 设首页 | 加收藏
当前位置: 网站首页 > 学历类 > 成人高考 > 文章 当前位置: 成人高考 > 文章

2018成人高考专升本《英语》考前检测及答案13

时间:2018-10-06    点击: 次    来源:网络    作者:佚名 - 小 + 大

2018成人高考专升本《英语》考前检测及答案(13)

  1.With the _______of Mary, all the girl students are eager to go to the party.

  A. exhibition B. exception C. except D. reception

  2.Although the traffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.

  A. pare B. fast C. moderate D. moral

  3. All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time

  he was 65.

  A. faded B. illustrated C. confined D. concerned

  4. This river is so big that it is impossible to build a _______ under

  it without modern technology.

  A. canal B. tunnel C. channel D. cable

  5.The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.

  A. bean B. beam C. bake D. battery

  6.When making modern cameras , people began to _______ plastics for metal.

  A. surround B. substance C. stretch D. substitute

  7.With the help of the government , a large number of people ---_______

  after the flood in 1991.

  A. survived B. suspended C. suffered D. subjected

  8.He always has a lot of _______ ideas in his mind , and sometimes we do

  not even know what he is thinking about.

  A. novel B. spoil C. acceptable D. additional

  9.Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully

  A. sorting B. joking C. counting D. comparing

  10.We do not have a _______ school in our institute. The highest degree

  we provide for the students is a B. A. and a B. S. .

  A. continue B. bay C. assistance D. graduate

  11.In the United States, the foreign policy is decided by the ________

  government, not by each state.

  A. federal B. figure C. scientific D. service

  12.He works in our university as a visiting _______, not as a formal

  faculty member.

  A. traditional B. scholar C. nurse D. pilot

  13.When you fill in the application form, please use your _______ address

  so that we can contact you easily later.

  A. policy B. plain C. permanent D. principal

  14.John _______ to be a polite man. But in fact he is very rude.

  A. pretends B. assures C. affords D. melts

  15.We cannot trust him anymore because he often ________ his duty.

  A. owes B. spoils C. deserts D. neglects

  16.In order to increase our output, we need to import more production

  _______.

  A. facilities B. hens C. votes D. artists

  17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into

  the Earth ’s _______.

  A. surface B. atmosphere C. attitude D. bent

  18.This river forms a natural _______ between China and Korea.

  A. boundary B. string C. spot D. zone

  19.She is already 16years old. But she _______as if she were still a little

  girl.

  A. believes B. absorbs C. accesses D. behaves

  20.We are _______ at the rapid progress Mark has made in this semester.

  A. distinguished B. annoyed C. astonished D. scored

  21.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

  A. distributed B. packed C. prayed D. undertook

  22.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

  A. domestic B. strain C. purchase D. murder

  23.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

  A. measure B. maintain C. shelter D. reply

  24.He _______ to study harder in the future so that he could have more

  opportunities to find a better job.

  A. resolved B. resorted C. requested D. reserved

  25.The _______ work continued for more than a week but there was still

  no sign of the missing boy.

  A. research B. rescue C. vessel D. vast

 26.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

  A. withdrawn B. vanished C. found D. hung

  27.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for

  the new bicycle.

  A. counting B. stripping C. elaborating D. casting

  28.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

  A. guard B. accomplish C. roar D. endure

  29.Free medical service is _______ to nearly all the college students in

  China.

  A. favorite B. available C. convenient D. average

  30.After working for twenty hours without any rest, the doctors were

  _______.

  A. exhausted B. mounted C. wrapped D. restored

  31.The college students in China are _______ from smoking on campus

  because this will do them no good.

  A. discouraged B. observed C. obeyed D. obtained

  32. Professor Smith is also the _______ of the international program

  office. If you have any problem when you study here, you may go to him

  for help.

  A. detective B. president C. manager D. director

  33.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.

  A. devote B. district C. interfere D. wander

  34.We cannot _______ all the magazines together.

  A. route B. draw C. thread D. bind

  35.What he said in the meeting _______ everybody present.

  A. disgusted B. dismissed C. disposed D. eliminated

  36.Some lazy men would rather _______ than work.

  A. indicate B. declare C. solve D. starve

  37.This boy was _______ for what he had done in the class.

  A. scolded B. overcome C. inclined D. displayed

  38.Some states in the United States _______ people to carry guns.

  A. apply B. charm C. ignore D. forbid

  39.Carelessness made him fall in his job _______.

  A. interview B intention C. stomach D. stocking

  40.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words.

  Even the native speaker cannot help.

  A. decrease B. create C. define D. delight

  41.Students with _______ problems may apply for student loans.

  A. economic B. financial C. male D. economical

  42.Both sugar and salt can ______in water.

  A. desert B. absorb C. dissolve D. involve

  43.I have not heard anything from him since his _______.

  A. departure B. fault C. foundation D. acceptance

  44. Without a proper education, people could _______ all kinds of crimes.

  A. conduct B. stoop C. commit D. sweat

  45.Several loudspeakers are _______ from the ceiling and we can hear the

  speaker very clearly.

  A. connected B. sustained C. associated D. suspended

  46.This morning in the class, our teacher lost his _______ at last because

  he could not stand any more.

  A. temper B. terror C. verse D. contain

  47.It is not ---_______ for me to return all the books to the library now

  because I still need some of them for my research.

  A. continuous B. difficult C. convenient D. sufficient

  48.When traveling alone in the mountains, you ’d better take a _______

  with you in case you get lost.

  A. compass B. compress C. camera D. campus

  49.As a teacher, you should not _______ the students from asking questions

  in class.

  A. ruin B. restrain C. import D. impose

  50.If you have any problems during your study here, please do not _______

  to call me for help

  A. hesitate B. despair C. urge D. request

  答案:

  1.B 2.C 3.A 4.B 5.D 6.D 7.A 8.A 9.B 10.D 11.A 12.B 13.C 14.A 15.D 16.A

  17.B 18.A 19.D 20.C 21.A 22.A 23.B 24.A 25.B 26.B 27.C 28.D 29.B 30.A 31.A

  32.D 33.C 34.D 35.A 36.D 37.A 38.D 39.A 40.C 41.B 42.C 43.A 44.C 45.D 46.A

  47.C 48.A 49.B 50.A

上一篇:2018成人高考专升本《英语》考前检测及答案2

下一篇:没有了

陕ICP备18015025号-1  |   QQ:892835999 微信: 892835999  |  地址:陕西省西安市  |  电话:029892837668  |  
本站资料来自互联网收集,仅供用于学习和交流,请勿用于商业用途。如有侵权、不妥之处,请联系站长并出示版权证明以便删除。敬请谅解!